هوندا بیش از ۲۰۰ هزار خودرو شاسی بلند را فراخواند
شرکت خودروسازی هوندا برای ۲۰۵ هزار دستگاه خودرو شاسی بلند از مدل های پایلوت ۲۰۲۳ تا ۲۰۲۵ و پاسپورت ۲۰۲۳ تا ۲۰۲۴ فراخوان احتمال نقص فنی ناشی از نشت سوخت صادر کرد.

بررسی های هوندا نشان می دهد که در روند تولید، فرآیندی به اشتباه اجرا شده که مانع اتصال کامل این قطعات شده است. این شرکت از ماه گذشته میلادی اقدام به اصلاح بهبود در فرآیند مونتاژ کرده است. این خودروساز ژاپنی برای نخستین بار در ماه می (اواسط اردیبهشت ماه) سال میلادی جاری گزارشی در خصوص این نقص فنی احتمالی از یک نمایندگی دریافت کرد. نمایندگی مذکور در زمان بازرسی خودرو پیش از تحویل به نقص فنی اتصالات سوخت رسانی پی برده بود، در ماه مذکور میلادی شش خودرو دیگر با این ضعف در انبارهای شرکت خودروسازی هوندا شناسایی شدند.
هوندا در ماه های بعد از شناسایی نخستین ضعف فنی به بررسی خودروها ادامه داد تا نهایت در اواخر ماه میلادی گذشته تصمیم به اعلام فراخوان جهت اصلاح این نقص فنی گرفت. این خودروساز ژاپنی مدعی است که طی نامه ای این فراخوان را به مالکان خودروهای معیوب اطلاع خواهد داد. مالکان باید خودروی خود را به نمایندگی های شرکت هوندا تحویل دهند تا بررسی اتصالات یا تعویض آن ها انجام شود. احتمالا اطلاع رسانی در این خصوص از اوایل سال میلادی آینده توسط هوندا انجام شود.
